Kavaklıdere Ortaokulu

Vizyon: Mükemmel bir dünya için kendini ve toplumu sürekli geliştiren, "mutlu" ve "özgür" insan yetiştirmektir... Öğrencilerimizin bilgili,becerili,kendine güvenen,topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlayan; Kavaklıdere İlköğretim Okulunu,Manisa’da saygın,güvenilir ve örnek bir eğitim kurumu haline getirmek

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap Verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Vatanını ve milletini her şeyden çok seven,çağdaş, demokratik,lider özelliklerine sahip,kendisi,ailesi ve çevresiyle barışık,başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü,paylaşmayı bilen,dürüst,erdemli,mutlu ve Atatürk´ü anlamış ve benimsemiş bireyler yetiştirmek. Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar: * 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Alaşehir ilçesinde yapılan Bilgi Yarışmasında Okulumuz 2. olmuştur. * 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Kutlu Doğum Haftasında Alaşehir ilçesinde yapılan Bilgi Yarışmasında Okulumuz 1. olmuştur.

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında değildir.
Sportif Etkinlikler: 2021-2022 Eğitim öğretim yılı Bocce İl 2.si
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kavaklidereortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KAVAKLIDERE MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. KAVAKLIDERE ORTAOKULU BLOK NO 6 ALAŞEHİR / MANİSA

Yerleşim Yeri - Kavaklıdere mahallemiz eski kasabadır, nüfus 5500 civarındadır.

Ulaşım Alaşehir ve Salihli´den gün içinde minibüs seferleri vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kavaklıdere Alaşehir´e 18 km Salihli´ye 22 km , Manisa´ya ise 100 km uzaklıktadır